menu sluiten

lezingen menno rubbens zweedse staalbouwdag en building holland

lucas van der wee | cepezed

Menno Rubbens, directeur van cepezedprojects, geeft een tweetal online-presentaties over circulair ontwerpen en duurzaamheid. Vandaag om 14.30 tijdens de Zweedse Staalbouwdag. En op dinsdag 27 oktober bij het Ketenkracht Event Duurzaamheid, onderdeel van Building Holland dat dit jaar uiteraard ook online plaats vindt.

circulaire strategie
Rubbens is uitgenodigd voor de Zweedse Staalbouwdag om een presentatie te geven over de werkwijze van cepezed en de voordelen van circulair bouwen voor gebruikers, projectontwikkelaars en beleggers. Ook zal hij spreken over strategieën om gebouwen circulair, verplaatsbaar en herbruikbaar te krijgen. Voor meer informatie over de Zweedse Staalbouwdag kijk op de website van Stalbyggnadsdagen.

invulling geven aan duurzaam materiaalgebruik
Het Ketenkracht Event Duurzaamheid omvat een compleet programma geënt op het thema duurzaam materiaalgebruik. Naast de lezing van Rubbens spreekt Martijn van Leeuwen van het NIBE en zal er een online-debat plaats vinden onder begeleiding van Frans Reichardt. Voor meer informatie kijk op de website van Stichting Ketenkracht Events

lucas van der wee | cepezed
jannes linders
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000