menu sluiten

Lezing Paddy Sieuwerts: ‘(r)evolutie in architectuur?’

Is er met het opkomst van remontabele gebouwen een revolutie gaande? Die vraag zal Paddy Sieuwerts, partner bij cepezed, komende donderdagavond beantwoorden bij het gerenommeerde Duitse Oskar von Miller Forum in München. De lezing is gratis online te volgen.

remontabele architectuur
De remontabele projecten van cepezed zoals The Green House, de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam en Bouwdeel D trokken de aandacht in Beieren. Sieuwerts is gevraagd om Duitse architectuurstudenten te vertellen over deze nieuwe vorm van bouwen en architectuur(ontwerp).

filosofie cepezed
Paddy Sieuwerts zal vertellen over de basisfilosofie van cepezed, als ook over de filosofie van ontwerpen. Het uitgangspunt is altijd het creëren van gebruiksvriendelijke architectuur. Het creëren van flexibele en toekomstbestendige structuren met een overvloed aan daglicht, die een aangenaam verblijf en een optimaal gebruik bieden. Door gebruik te maken van geprefabriceerde en hoogwaardige bouwproducten maken ze constructies niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam en milieubewust.

cepezed-methode
De cepezed-methode van prefabricage resulteert in een droge assemblage van de verschillende onderdelen. Hierdoor kunnen gebouwen niet alleen snel en (relatief) geruisloos worden gebouwd, maar kan een gebouw dankzij slim ontwerp ook worden gedemonteerd en elders weer in elkaar worden gezet. cepezed heeft diverse van dit soort gebouwen ontworpen, waarvan het grootste momenteel wordt ontmanteld.
Remontabel ontwerpen en bouwen is een nieuwe manier van denken in de bouw, die vele en enorme voordelen met zich meebrengt. Met de huidige dure grondstoffen en milieunormen kan dit een revolutie betekenen. Voor cepezed is het een logische evolutie.

kijk online  

Donderdagavond 19 mei, vanaf 18.30 uur. Kijk live naar de lezing '(r)evolution in architecture? circularity - sustainability - futureproof' van Paddy Sieuwerts.

Over het Oskar von Miller Forum
Het Oskar von Miller Forum is een onafhankelijk onderwijsinstituut van de Beierse bouwindustrie. Als internationaal forum waar mensen uit verschillende bouwgerelateerde disciplines elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen, draagt het Oskar von Miller Forum bij aan spannende ideeën en inspiratie voor de opleiding van een nieuwe generatie bouwkundig ingenieurs, milieu-ingenieurs en architecten aan de Technische Universiteit München, de Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen en van bouwtechnici aan de Städtische Baufachschule München.
Uitdagende lezingen door vooraanstaande architecten en ingenieurs over actuele en interdisciplinaire onderwerpen uit de met de bouw samenhangende vakgebieden vormen het hoofdbestanddeel van het programma.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000