menu sluiten

lister buildings x cepezed partnership

cepezed en Lister Buildings starten Lister Architecture, een Nederlands ontwerp- en ingenieursbureau gespecialiseerd in grootschalige modulaire woningbouw met hout. Lister Buildings is ontwikkelaar, bouwer en belegger op het gebied van duurzame, inclusieve en betaalbare leefomgevingen. Deze worden gebouwd met hout en andere natuurlijke materialen. 100% klimaatvriendelijk en volledig circulair.

integraal samenwerken

Binnen Lister Architecture werken cepezed en Lister Buildings efficiënt en integraal samen. Met gezamenlijke uitgangspunten en vanuit een gedeelde visie:

• Lister Architecture ontwerpt circulaire, demontabele en tijdloze architectuur die efficiënt te (pre)fabriceren is.
• Lister Architecture richt zich op 'next level' duurzame woningen en minimaliseert de impact op het klimaat.
• Lister Architecture staat voor permanente en betaalbare kwaliteit.

cepezed als onderdeel van het lister-platform

cepezed gaat een belangrijke rol spelen in het ontwerp en de systeemontwikkeling van de woningen. Lister Buildings gaat de woningbouwprojecten ook ontwikkelen, produceren, bouwen en beheren en integreert de hele keten zo in één platform. Daarnaast blijft zij vaak langdurig als eindbelegger betrokken. Lister Buildings heeft een sterke langetermijnvisie en richt zich op optimale samenwerking met vaste partijen binnen de hele keten van planvorming tot beheer.

reacties

Jan Pesman, architect en partner van cepezed, zegt: "Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking. Het partnership geeft ons een unieke kans om onze jarenlange expertise in het professionaliseren van de bouw in te zetten en nog verder te ontwikkelen binnen een ononderbroken keten die loopt van initiatief tot voorbij de oplevering." Stefan van den Brink, CEO Lister Buildings, sluit aan: "Met de kennis en visie van cepezed zijn wij in staat om samen een revolutionair prefab bouwsysteem te realiseren. Daardoor kunnen wij efficiënter, duurzamer en sneller bouwen, tegen een betere prijs."

vooruitzicht

cepezed en Lister Buildings hebben het streven eind april meerdere configuraties gereed te hebben voor productie:

• Single unit complexen voor studenten / hotels, bestaande uit grote en kleine modules;
• Zorgwoningen, bestaande uit twee geschakelde modules in verschillende maten;
• Vrije sector huurwoningen, bestaande uit een ‘slimme’ module en een ‘leef’ module;
• Grondgebonden koopwoningen, bestaande uit een 'slimme' module en een ‘leef’ module.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000