menu sluiten

lustrumwaaier cepezedinterieur

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van cepezedinterieur heeft cepezed een bijzondere kaartenset uitgebracht met een overzicht van werk uit de afgelopen vijf jaar. De ontwerpers hebben in die tijd een indrukwekkend palet projecten tot stand gebracht; van kantoren, woningen, expositie-opstellingen en onderwijsinstellingen tot uiteenlopende typen andere publieke gebouwen. Het team van cepezedinterieur werkt zowel zelfstandig als nauw samen met architectenbureau cepezed, waarmee het eenzelfde passie voor ordening, inzichtelijkheid en verfijnde detaillering gemeen heeft.

Het concept van de kaartenset is geïnspireerd op de kleurenwaaier; een ontwerpinstrument dat in het interieurmetier veelvuldig wordt gebruikt. De losse kaarten hebben een handzaam formaat van 155 x 75 mm. Aan één kant prijkt een projectfoto, de weerzijde geeft beknopte projectinformatie. De kaarten zijn bijeengebracht in een speciaal ontworpen viltachtige cassette vervaardigd van gerecyclede petflessen; een verwijzing naar het veelvuldig gebruik van circulaire en biobased materialen in de projecten van cepezedinterieur.

Bij de feestelijke viering van het interieurlustrum op 13 december jl. ontvingen de ontwerpers de eerste kaartenset uit handen van cepezed-partner Jan Pesman.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000