menu sluiten

Nieuwbouw Coenecoop College kan van start

De bouw van de bijna energieneutrale nieuwbouw van het Coenecoop College Waddinxveen kan begin 2022 starten. Projectmanager HEVO heeft namelijk een drietal gespecialiseerde aannemers gecontracteerd.

beng
Middelwateringbouw B.V. (bouwkundige werkzaamheden), Bectro Installatietechniek (werktuigbouwkundige installaties) en Schulte & Lestraden (elektrotechnische installaties) zijn de geselecteerde aannemers. Medio maart van het aankomende jaar wordt gestart met de bouw van het nieuwe onderwijsgebouw, dat gasloos wordt en zal voldoen aan de eisen van zowel Frisse Scholen als BENG (bijna-energieneutraal gebouw).

over Coenecoop College Waddinxveen
Het Coenecoop College biedt onderwijs aan ruim 950 scholieren op vmbo-, havo- en vwo-niveau. In het nieuwe gebouw komt een gezonde leeromgeving met een aangenaam klimaat en goede oriëntatiemogelijkheden. Zichtlijnen zijn lang en het groen van het omliggende terrein loopt door het atrium de school in. De grotendeels transparante gevels dragen sterk bij aan de relatie tussen binnen en buiten.

architectuur en interieur
cepezed heeft het ontwerp voor de nieuwbouw van deze school in Waddinxveen gemaakt. De basis van het interieurontwerp is gelegd door cepezedinterieur. Ook hebben zij enkele elementen ontworpen, zoals werkbladen die geïntegreerd zijn in balustrades die uitkijken op het atrium. Het atrium is de verbindende ruimte van het gebouw en herbergt de hoofdtrap die één geheel vormt met een speelse tribune met zitjes.

cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000