menu sluiten

oldelft bijna wind- en waterdicht

lucas van der wee | cepezed

De natuurinclusieve nieuwbouw van Oldelft Ultrasound op de TU Delft Campus is weer belangrijke stappen gevorderd. Volgende week is de buitenschil van het gebouw wind- en waterdicht.
inhijsen kozijnen

Net voor de bouwvakvakantie zijn in recordtijd de gevelelementen van houtskeletbouw (HSB) gemonteerd. De dakbedekking ligt erop en ook de daklichten van het atrium zijn geplaatst. Momenteel worden de aluminium kozijnen gemonteerd. Ook dat gaat snel omdat ze compleet met beglazing worden ingehesen.

verder werken
Binnenkort starten we met de binnenwanden, plafonds en afwerkvloeren. De afbouw kan in relatief korte tijd plaatsvinden; onder meer omdat de installaties die in het zicht blijven grotendeels al tijdens de ruwbouw zijn geplaatst. Buiten gaan we ondertussen de gevels verder afwerken met bekleding en frames voor een groene gevelbegroeiing. Ook gaan we al werken aan het terrein.

efficiëntie en kwaliteit
Door een soepele en constructieve samenwerking tussen alle partners loopt de realisatie erg voorspoedig. Het bouwproces laat zien hoe de integrale werkwijze van cepezed, cepezedinterieur, cepezedprojects en cepezedbouwteam leidt tot efficiëntie en kwaliteit. cepezed en cepezedbouwteam hebben net als verschillende bouwpartners een overeenkomst met zowel ontwikkelaar cepezedprojects als gebruiker Oldelft. Alle werkzaamheden zijn goed gestructureerd en op elkaar afgestemd binnen één totaalproces. Iedere deelnemer kan daardoor ontspannen zijn contractverantwoordelijkheid nemen.

oplevering
De bouwwerkzaamheden zijn grotendeels klaar vóór eind 2020. Begin volgend jaar regelen we de installaties in. De oplevering is eind januari 2020. Oldelft heeft daarna nog wat tijd nodig voor de inhuizing en neemt het pand rond eind februari in gebruik.

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000