menu sluiten

park hoog oostduin genomineerd voor archdaily 2021 building of the year awards

lucas van der wee | cepezed

Het door cepezed ontworpen luxe appartementencomplex Park Hoog Oostduin in Den Haag is in de categorie Housing genomineerd voor de ArchDaily 2021 Building of the Year Awards!

opvallende metamorfose
De omvorming van een voormalig Shell-kantoor uit de jaren zestig tot lichte en aangename woonomgeving in een groene setting trekt sinds de voltooiing veel aandacht en waardering. Zo wordt het breed gepubliceerd en werd het eerder al genomineerd als Beste Haagse Vastgoedproject en voor de Nationale Staalprijs. In de categorie transformaties won het bovendien de Gulden Feniks 2020 van het Nationale Renovatieplatform. Met zijn schaal, bijzondere typologie en onalledaagse technische oplossingen is het een opvallend metamorfoseproject.

wereldwijd publiek
ArchDaily is een van best bezochte internationale architectuurwebsites, met een wereldwijd bereik van ruim veertien miljoen lezers. Het platform organiseert met regelmaat thematische architectuurcompetities, waaronder voor 3D-visualisaties en tekeningen. Steeds bepalen de lezers de uiteindelijke winnaars. In 2018 werd het cepezed-project Van Spaendonck Ondernemershuis al genomineerd voor de ArchDaily Refurbishment in Architecture Award.

nu stemmen
De vorige editie van de Building of the Year Awards trok in enkele weken ruim 95.000 stemmen. Stemmen kan ook nu natuurlijk. Voor Park Hoog Oostduin is dat hier.

lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000