menu sluiten

rijkskantoor de knoop finalist frame awards

lucas van der wee | cepezed

Rijkskantoor De Knoop in Utrecht is finalist in de categorie overheidsgebouwen van de FRAME Awards! De nominaties voor deze prestigieuze internationale interieurprijzen zijn onlangs bekend gemaakt. Het project behelst de transformatie van de voormalige Knoopkazerne tot modern kantoor- en vergadercentrum voor rijksambtenaren. Het DBFMO-project is gerealiseerd door consortium R Creators.

integrale samenwerking

R Creators is een samenwerkingsverband tussen Strukton, Ballast Nedam en Facilicom. cepezed, Fokkema & Partners en Rijnboutt waren verantwoordelijk voor het integrale ontwerp van architectuur, bouwkunde, interieur en stedenbouw. Fokkema & Partners was, in nauwe samenwerking met cepezed, verantwoordelijk voor het hele interieurontwerp en is inzender van het project voor de FRAME Awards.

fijne werkomgeving

Het interieur is tijdloos, efficiënt en duurzaam. Het ontwerp is gericht op een moderne, representatieve uitstraling voor de organisatie en biedt tegelijkertijd een lichte en gezonde werkomgeving waarin het fijn is om te werken, te vergaderen en te ontmoeten. Hoe dat voelt en eruit ziet kun je zien in de projectinzending.

breng je stem uit

De genomineerde projecten worden op 19 en 20 februari 2020 tijdens het FRAME-evenement in Amsterdam live beoordeeld. Wil jij je stem uitbrengen voor de publiekspeiling? Dat kan tot 14 februari via de genomineerden-pagina!

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000