menu sluiten

Benieuwd naar het nieuwe Bravis Ziekenhuis?

gemeente roosendaal

Roosendaal krijgt een nieuw ziekenhuis. Het wordt gebouwd op De Bulkenaar aan de westrand van de stad. Aan benieuwde omwonenden en belangstellenden presenteert Team aan de Schie op 6 maart het schetsontwerp.

zorgcampus
Het nieuwe Bravis wordt een groot ziekenhuis, dat de bestaande ziekenhuizen in Bergen op Zoom en Roosendaal vervangt. Het ziekenhuisterrein wordt ingericht als een 'zorgcampus', met een park voor patiënten, personeel en wandelaars uit de buurt. Vanwege dit idee van een campus, is het contact tussen binnen en buiten een van de speerpunten van het ontwerp.

optimale werkprocessen
De zorgvuldige landschappelijke inpassing nodigt uit een rondje te wandelen en vanuit de ziekenhuisvleugels is er optimaal zicht op het park. Ook aan de sfeer en toegankelijkheid van de binnenruimtes is veel aandacht besteed. De ontwerpers hielden daarbij rekening met de verschillen tussen medische en psychosociale zorg.

presentatie schetsontwerp
Het schetsontwerp wordt maandag 6 in de aula van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal gepresenteerd aan omwonenden van De Bulkenaar en andere belangstellenden.

Aanmelden voor de presentatie
Informatie over de samenwerking van cepezed en Vakwerk Architecten in Team aan de Schie: Nieuwe Bravis ziekenhuis wordt ontwerp van cepezed en Vakwerk Architecten

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000