menu sluiten

virtueel gebouwbezoek bouwdeel d(emontabel)

Lucas van der wee | cepezed

Zin in een bezoek aan ons circulaire Bouwdeel D(emontabel) vanuit uw stoel thuis of op kantoor? Dat kan! Aanstaande dinsdag 26 mei host Bouwen met Staal vanaf 14.00 uur een live webinar.

webinar

Nu fysieke groepsbijeenkomsten vanwege de coronapandemie (nog) niet zijn toegestaan, organiseert Bouwen met Staal onder meer korte webinars met actuele wetenswaardigheden rondom het ontwerpen en bouwen met staal. Bouwdeel D(emontabel) is met zijn de- en remontabele hybride draagstructuur van staal en hout een perfecte praktijkcase om toe te lichten.

bouwdeel d(emontabel)

Het bijna 1.000 m² tellende gebouw dat is samengesteld als kit-of-parts is een sprekend voorbeeld van de manier waarop cepezed circulariteit benadert. Het materiaalgebruik van het volledig flexibele gebouw is tot het absolute minimum beperkt. Behalve de begane grond die van gestort beton is, zijn alle overige bouwcomponenten daarnaast modulair, droog gemonteerd en ook makkelijk weer te demonteren.

toelichting

Het superlichtgewicht circulaire bouwdeel is zonder tussenkomst van een hoofdaannemer gerealiseerd onder coördinatie van cepezedbouwteam. Tijdens het webinar licht directeur Jan Houtekamer van cepezedbouwteam het project toe. Ook constructeur Elise van Westenbrugge-Bilardie van IMd Raadgevende Ingenieurs vertelt over het project. Via de chat is het tijdens het webinar mogelijk vragen te stellen en de dialoog aan te gaan.

aanmelding

Aanmelden voor het digitale interactieve event is gratis en mogelijk tot dinsdag 26 mei aanstaande via de website van Bouwen met Staal. Daar vind je ook het volledige programma. Bijwonen gaat via het Youtube-kanaal van Bouwen met Staal. Om deel te nemen aan de chat is het nodig in te loggen met een eigen Youtube-account. Na afloop, blijft het webinar terug te zien op Youtube.

Alvast veel kijk- & luisterplezier!

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000