menu sluiten

Charlotte Meijerink, architect, meubelmaker & interieurontwerper 

Charlotte werkt sinds 2024 bij cepezedinterieur. Ze mengt haar open en verwelkomende houding met een passie voor ambacht en maakbaarheid.

Charlotte begon aan haar studie in 2008 met de MBO opleidingen Interieur Advisering en Meubelmaken. Deze vulde ze aan met de HBO Interieur Architect en Meubelontwerper aan de KABK in de richting Interieur, de premaster en de master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst, welke ze in 2023 afrondde.

Charlotte ontwierp tijdens haar afstudeerproject een experimentele nieuwbouwwijk in Rotterdam, waar ze in het bijzonder de aspecten aanpasbaarheid, collectiviteit, diversiteit en omgevingsgerichtheid verwerkte. In haar ontwerp besteedde ze veel aandacht aan een aanpasbare en levensloop bestendige woningindeling en demontabele constructies, welke ze aanvulde met een beplantingsplan gebaseerd op de huidige flora en fauna.

Naast haar studie werkte Charlotte bij Bilt, Mas architectuur, Bokkers van der Veen, liag architecten en bouwmeesters, JDWA en mattone bouwmeesters. Deze brede ervaring brengt ze met veel enthousiasme mee naar cepezed. Charlotte waardeert de bijzondere hoeveelheid aandacht voor duurzaamheid bij cepezed en cepezedinterieur. Daarnaast kan ze zich goed vinden in de erkenning dat ‘de samenwerking met interieur een essentieel onderdeel is voor een succesvol ontwerp’.