menu sluiten

Jeannette Arp, financieel administratief medewerker 

Jeannette werkt sinds 2022 bij cepezed. Ze draagt een vriendelijke, kalme sfeer uit en haar voorliefde voor kunst sluit mooi aan bij de creativiteit van cepezed.

Jeannette vormt samen met Monique Ax de financiële administratie. Samen zorgen zij ervoor dat de cepezed-financiën inzichtelijk en op orde zijn - vanzelfsprekend een belangrijke tak binnen het bureau. Met haar achtergrond in economie en haar gestructureerde geest, vult Jeannette dit tweemans-team goed aan. Zij houdt zich specifiek bezig met bankzaken, het inboeken van inkoopfacturen, en het aanmanen van debiteuren. Daarnaast ondersteunt zij Conny Versteeg met de administratieve werkzaamheden rond projecten, zoals het opvolgen en administratief verwerken van aanbiedingen en opdrachten van opdrachtgevers.

Met haar voorliefde voor kunst en musea zit Jeannette bij cepezed precies op de goede plek. Het ‘natuurlijk prachtige gebouw’ spreekt haar erg aan, net als de informele sfeer, de internationale omgeving en de korte lijnen tussen de medewerkers en afdelingen.

cepezed organiseert geregeld lunchlezingen om de kennis van de medewerkers te verbreden en verdiepen. Hier blijkt Jeannette’s leergierige en nieuwsgierige houding: al zijn architectuur en techniek niet haar vakgebied, toch woont ze elke lezing aandachtig en met veel enthousiasme bij. Haar interesse voor het architectonische vakgebied van cepezed siert haar in haar ondersteunende functie.