menu sluiten

Jeffrey Taekema, projectleider 

Jeffrey werkt sinds 2023 bij cepezedbouwteam. Zijn verbindend talent vult hij aan met een groot organisatorisch vermogen. Hij is resultaatgericht en dat uit hij met een vriendelijke verschijning.

Jeffrey behaalde de MBO opleiding in de richting architectuur, welke hij aanvulde met de deeltijd HBO opleiding Bouwprojectmanagement. Hiernaast werkte Jeffrey als bouwkundige bij MVSA Architects en als bouwkundige/ bim-coördinator bij Benthem Crouwel Architects.

Verder deed hij als projectcoördinator voor renovatie- en nieuwbouwprojecten ervaring op bij bouwkundig adviesbureau Alphaplan. Gelijktijdig rondde hij zijn afstudeeronderzoek af, waar hij als gedelegeerd opdrachtgever, een circulair woningbouw project onderzocht. Dit sluit enorm aan bij de ambities van cepezed en cepezedbouwteam. Na het behalen van zijn diploma startte Jeffrey dan ook bij cepezedbouwteam als jr. projectleider. Hij neemt zijn bouwkundige kennis en ervaring in projectmanagement mee om uiteenlopende projecten te realiseren.

Jeffrey vindt het belangrijk dat we ons bewust zijn van de impact, die de bouwer en architect op het milieu en onze omgeving hebben. In de praktijk past hij samen met zijn collega’s materialen toe in hun kracht. ‘Zo kunnen tijdloze, milieuvriendelijke en prettige gebouwen worden gerealiseerd’ aldus Jeffrey.

Hij vindt het waardevol dat hij door middel van nauw contact met de opdrachtgever in de uitvoering, doelgericht naar de gewenste resultaten toe kan werken. Daarin laat hij met cepezedbouwteam de kernwaarden van cepezed in elke aansluiting (on)zichtbaar terugkomen. Bij de uitbreiding van het al in 2011 ontworpen Hukseflux ziet hij dit bijvoorbeeld goed terug.