menu sluiten

Client Blokkenoverzicht 

Dit is een blokkenoverzicht, alleen voor een test.

cepezed is een veelvuldig onderscheiden bureau voor ruimtelijk ontwerp. Opdrachten bestrijken de gebieden stedenbouw, industrie, architectuur en interieur. cepezed staat voor kennis, vaardigheid en een eigenzinnige no nonsense-mentaliteit. Het bureau paart een groot conceptueel vermogen aan een vernuftige creativiteit. cepezed bestaat uit 3 expertises: cepezedprojects, cepezedbouwteam en cepezedinterieur

De resultaten zijn ontwapenend nuchter en onnavolgbaar inzichtelijk. Esthetiek en functionaliteit zijn bij cepezed mathematisch aaneengeklonken. Het bureau ontwerpt omgevingen voor mensen, geen monumenten voor de architect. cepezed beheerst als geen ander de complexiteit achter de eenvoud. Het bureau hanteert een integrale ontwerpmethodiek waarin materialen voor verschillende functies tegelijkertijd worden gebruikt.

Uiteenlopende aspecten als ruimtelijke vormgeving, constructie en installaties worden zo tot ondeelbaar geheel gesmeed. Gangbare bouwmaterialen zijn voor de ontwerpwijze van cepezed niet altijd toereikend. Daarom ontwikkelt het bureau regelmatig zelf nieuwe componenten. Meedenkend, los van conventies en met even veel vertrouwen in techniek als eigen kunnen, werkt cepezed aan steeds nieuwe, duurzame (ge)bouwoplossingen.

publicaties  

prijzen & nominaties Passend in de filosofie van cepezed om op full-service-wijze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen en de hoogste kwaliteit in de uitvoering te kunnen borgen vormt bouwteam de verbindende schakel tussen het ontwerp en de bouw van projecten die cepezed ontwerpt.

cepezedinterieur

als u wilt samenwerken, aarzel dan niet om contact op te nemen post@cepezed.nl

Onze klanten

als u wilt samenwerken, aarzel dan niet om contact op te nemen post@cepezed.nl

Vacatures

dowload  

jkjhkjhjk