menu sluiten

fijn om te zijn 

cepezed maakt gebouwen waarin mensen graag wonen, werken, leren en recreëren. Die licht, ruimtelijk en gezond zijn. Die hen verrassen en waarin zij zich vrij en geborgen voelen. En die zich bovendien steeds anders laten gebruiken. Kortom: waarin het fijn is om te zijn.

lucas van der wee | cepezed

prettig en gezond
Openheid en ruimtelijkheid staan aan de basis van alle cepezed ontwerpen. Dit uit zich in duidelijke zichtlijnen en open ruimtes met veel lucht en licht. Alle ruimtes hebben natuurlijk daglicht. Gangen eindigen met een raam zodat je altijd naar het licht toe loopt. Een goede oriëntatie en prettige sfeer komen hier op een vanzelfsprekende manier uit voort.

Een aangenaam binnenklimaat is van belang voor een prettige woon-, werk-, of leeromgeving en daarom ook voor de ontwerpen van cepezed. Dit wordt onder meer bereikt door natuurlijke ventilatie voor goede luchtkwaliteit en liefst individueel regelbare temperatuur. Door gebruik van glas is er altijd connectie met buiten en omliggend groen. Ook veel geïntegreerd binnengroen draagt bij aan een aangename omgeving.

Met open ruimtes en uitnodigende trappen worden gebruikers gemotiveerd zich lopend door het gebouw te bewegen. Dit stimuleert ontmoetingen tussen collega’s, samenwerking en beweging. Daarnaast zijn de gebouwen gezoneerd naar gebruik. De rustigere plekken voor stilte en concentratie lopen geleidelijk over in dynamischere plekken voor samenwerken en ontmoeten: van rust, naar rumoer.

partner in het proces
Natuurlijk gaat het niet alleen om het eindresultaat. Ook in het proces is cepezed een prettige, professionele partner om mee samen te werken met heldere communicatie in een te begrijpen taal. Met oog voor belangen van andere spelers in het proces, maar ook enthousiasmerend, doelgericht en prettig proactief naar de opdrachtgever en eindgebruiker.

Jannes Linders
sintlucas
lucas van der wee | cepezed