menu sluiten

€ 50 relatiekorting praktijkdag campusontwikkeling

cepezed

cepezed-partner Paddy Sieuwerts is aanstaande dinsdag 19 november één van de sprekers op de studiedag Campusontwikkeling 2019 van SPRYG Real Estate Academy. Deze dag brengt u in één keer op de hoogte van de kansen in campusontwikkelingen. U hoort er ervaringen en krijgt waardevolle tips van betrokken experts en bestuurders.

cepezed x kadans

Sieuwerts vertelt hoe gebiedstransformaties bijdragen aan de samenwerking en verbinding tussen instellingen en bedrijven en daarmee aan de ambities van campussen, steden en regio’s. Voorbeeldcasus is Kessler Park in Rijswijk, de voormalige Shell-campus waarvoor cepezed momenteel samen met Kadans Science Partner herontwikkelingsplannen maakt.

CEO bij Kadans Michel Leemhuis is ook spreker. Hij gaat in op de specifieke aanpak van Kadans, die is gericht op optimale synergie tussen vastgoed en campus. Kadans is een ontwikkelende belegger en specialist op het gebied van huisvestging in de kennisintensieve sector op en rondom science parken en universiteitscampussen. Door de specifieke focus en ervaring weet het bedrijf als geen ander wat een campussen nodig hebben.

Andere sprekers zijn onder meer Saskia Goetgeluk van de Brightlands campus, wethouder Bas Vollebregt van de gemeente Delft, Anne-Lize Hoftijzer van de TU Delft en Luc Joosten van a.s.r. real estate.

relatiekorting
De SPRYG-studiedag vindt plaats op de Bouwcampus in Delft en is bestemd voor onder meer gemeentelijke beleidsmedewerkers, planeconomen, investeerders, (gebieds)ontwikkelaars, juristen, financiers en adviseurs en vastgoedmanagers met onderwijs, campussen en innovatieve hotspots als hun werkterrein.

Omdat onze partner Paddy Sieuwerts spreker is, mogen wij u een relatiekorting van €50,- aanbieden. Wilt u hiervan gebruik maken? Gebruik bij inschrijving dan de kortingscode PSIEUWERTS50. We verwelkomen u dan graag dinsdag 19 november!

lucas van der wee | cepezed
cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000