menu sluiten

cc nl genomineerd voor internationale breeam awards 2019

cepezed

Het door cepezed, cepezedinterieur en de ingenieursbureaus ABT, Valstar Simonis en Peutz ontworpen CollectieCentrum Nederland (CC NL) is genomineerd voor de internationale BREEAM Awards. Deze erkennen de prestaties van de betrokkenen bij de specificatie, het ontwerp, de bouw en het beheer van BREEAM-gecertificeerde projecten.

BREEAM is een internationaal instrument voor de integrale duurzaamheidsbeoordeling van nieuwe en bestaande gebouwen, gebiedsontwikkelingen en sloopprojecten. Het CC NL wordt het gezamenlijk depot voor de collecties van het Nederlands Openluchtmuseum, museum Paleis het Loo, het Rijksmuseum en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Momenteel wordt het gerealiseerd in Amersfoort-Vathorst. Het ontwerp heeft het hoogst haalbare BREEAM NL-certificaat behaald: ‘outstanding’ (5 sterren). Het project is genomineerd in de categorie Public Sector Projects - Design.

Een deskundige jury beoordeelt de projecten aan de hand van onder meer de BREEAM-score, de toegepaste innovaties en de opschalingsmogelijkheden van oplossingen. De bekendmaking van de winnaars en uitreiking van de Awards vindt maandag 4 maart plaats tijdens een gala in het Londense Hilton Bankside. Zie voor meer informatie de website van de BREEAM Awards, waarop het binnenkort ook mogelijk is te stemmen.

cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000