menu sluiten

cepezed ambassadeur gevel 2020: modern utopia

lucas van der wee | cepezed

Bouwtechnoloog bij cepezed Joost Heijnis is dit jaar ambassadeur van de vakbeurs GEVEL 2020. In die rol neemt hij bezoekers mee in zijn visie op het overkoepelende thema Modern Utopia. Voor de tweede beursdag, 29 januari, stelt hij het programma van het hoofdpodium samen.

modern utopia

GEVEL 2020 speelt in op de rap veranderende maatschappij en de reflectie daarvan in de gebouwde omgeving. De beurs staat daarom in het teken van de verbeelding en van technische en creatieve innovaties: Modern Utopia. Naast cepezed delen ook MVRDV en Heren 5 hun visie op de stad van de toekomst.

adaptieve gevel

Heijnis vraagt in zijn programma onder meer aandacht voor de tegenstellingen waarmee ontwerpers te maken hebben. "Bewegen we mee met de stad of creëren we gebouwen met een eeuwigheidswaarde? Maken we gevels zo transparant mogelijk of dwingt nieuwe regelgeving dichte façades af?" Adaptieve, mensgerichte en omgevingsbewuste gevels hebben in zijn ogen de toekomst; gevels die uit zichzelf reageren de omstandigheden buiten en zo autonoom voldoen aan de comforteisen.

gevel 2020

GEVEL 2020 vindt van 28 t/m 30 januari plaats in Hal 1 van Ahoy Rotterdam. De beurs is hét vakevenement over het ontwerp en de engineering van de gebouwschil. Wil jij erbij zijn en onze visie op de gevel van de toekomst horen? Meld je dan aan via de website van GEVEL. In bovenstaande video alvast een preview. Tot dan!

lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000