menu sluiten

cepezed heeft een nieuwe website!

cepezed, cepezedinterieur, cepezedprojects en cepezedbouwteam hebben samen een gloednieuwe website! Samen met digital design agency Bravoure uit Amsterdam en onze vaste grafisch ontwerper Reynoud Homan zijn we een jaar geleden gestart met de realisatie. Ons nieuwe digitale visitekaartje toont onze projecten schermbreed en integreert al onze expertises binnen één website. Enkele highlights:

print versus digitaal

Het concept van de website is gestoeld op de catalogi die cepezed met regelmaat publiceert. In boekvorm presenteren we ons werk informatief, rijk geïllustreerd en met een heldere vormgeving. De website sluit hierop aan. De projecten zijn verhalend en in horizontale weergave te doorlopen; voor dit onderdeel hebben we afscheid genomen van de ‘verticale scrol’ en fotocarrousel.

portfoliowebsite

Onze visie op architectuur wordt het duidelijkst in onze gebouwen. De website functioneert daarom vooral als online portfolio; anders dan op de vorige website nemen de projecten de meest prominente plek in. Natuurlijk kun je er ook nog steeds onze nieuwberichten vinden en allerlei andere informatie over cepezed.

alles-in-één
cepezed ontwerpt sinds 1973 architectuur en is in de loop der jaren uitgebreid met verschillende expertises die onze manier van ontwerpen ondersteunen: cepezedprojects voor de ontwikkeling, cepezedbouwteam voor de bouwcoördinatie en cepezedinterieur voor de binnenwereld van gebouwen. Voorheen hadden deze expertises eigen domeinnamen. De nieuwe website integreert de verschillende expertises en laat duidelijker zien dat we een alles-in-één-bureau zijn.

onconventioneel

Trends in architectuur doorbreken we liever dan dat we ze volgen. Onze homepage opent dan ook niet met beeld, zoals de meeste architectenwebsites dat doen. We danken Bravoure voor hun verrassende kijk op de digitale wereld en de rol van een architect daarin. Met onze nieuw website zijn we weer helemaal klaar voor de toekomst!

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000