menu sluiten

cepezed in webinar versnellingshuis nederland circulair

Menno Rubbens, ontwikkelaar en directeur van cepezedprojects, is gastspreker bij de webinar ‘Circulair ontwerpen in de bouw’ op 19 januari. Menno spreekt over de visie van cepezed op circulair ontwikkelen, ontwerpen en bouwen aan de hand van een drietal cepezed projecten.

inzicht in circulaire ontwerpprincipes
Velen kennen Het Versnellingshuis als organisator van de jaarlijkse Week van de Circulaire Economie, die dit jaar van 1 t/m 6 februari is. Het Versnellingshuis organiseert ook regelmatig webinars waarin inhoud en praktijk samenkomen. Deze online-bijeenkomsten geven inzicht in hoe vanuit circulaire ontwerpprincipes bedrijfsvoering en producten circulair kunnen worden en wat dat voor ondernemers in de gebouwde omgeving betekent. Op 19 januari vindt er weer zo’n webinar plaats, ditmaal met het thema ‘Circulair ontwerpen in de bouw’.

Er wordt gestart met een korte inleiding op de transitieagenda circulaire bouweconomie. Daarna worden kort diverse circulaire bouw-/ ontwerpprincipes belicht aan de hand van concrete voorbeelden, gepresenteerd door een zestal gastpreker: David Thelen, Erin Troost, Hans Scherpenzeel, Thomas Steigenga, Inger van Dooren en Menno Rubbens.
Menno zal vertellen over de cepezed-projecten de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam, The Green House in Utrecht en bouwdeel d(emontabel) in Delft.

aanmelden voor de webinar
De webinar vindt plaats op dinsdag 19 januari van 14.30 tot 16.00. Meld je voor deelname aan via de website van Het Versnellingshuis.

léon van woerkom | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000