menu sluiten

cepezed-lezing bij boeklancering duurzaam bouwen

lucas van der wee | cepezed

Donderdag 6 juni geeft cepezed-architect Jaap Bosch tijdens de inspiratiebijeenkomst Duurzaam bouwen in The Green House een presentatie óver The Green House. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Boom uitgevers Amsterdam en staat geheel in het teken van de lancering van het boek ‘Duurzaam bouwen, Een praktische inleiding voor Built Environment’. Het werk is met name bedoeld voor het HBO en overige opleidingen. Professor Jos Lichtenberg schreef het boek om antwoord te geven op de vraag hoe duurzaamheid een evenwichtige plek kan krijgen binnen het curriculum. Het behandelt de (nog jonge) geschiedenis van duurzaamheid binnen de context van de gebouwde omgeving.

Jos Lichtenberg start de bijeenkomst met een discussie omtrent het grotere duurzaamheidsvraagstuk. Samen met John Mak van W/E Consultants wordt er tijdens de discussie gezocht naar antwoorden op dit vraagstuk. En als prominent voorbeeldproject van circulair en duurzaam bouwen is The Green House in Utrecht de uitgelezen plek hiervoor. In lijn met het event geeft architect Jaap Bosch een presentatie over het concept en de totstandkoming van het circulaire paviljoen.

Aanmelden voor het event is nog steeds mogelijk via de website van Boom uitgevers Amsterdam; daar is ook meer informatie te vinden over het programma en het boek.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000