menu sluiten

cepezed-partner ronald schleurholts in abn amro duurzame 50

lucas van der wee | cepezed

cepezed-partner en architect Ronald Schleurholts is één van de vijftig koplopers in duurzaamheid binnen de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Een vakjury selecteerde hem voor de ABN AMRO Duurzame 50, een jaarlijkse inventarisatie van mensen die binnen de branche het meest bijdragen aan duurzaamheid. Met de selectie is Schleurholts tevens genomineerd voor de ABN AMRO Duurzame 50 Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan wie zich binnen de lijst het allersterkst onderscheidt op het gebied van duurzaamheid.

De Duurzame 50 is dit jaar voor de achtste keer samengesteld. De 15-koppige vakjury met onder meer de drie laatste Award-winnaars selecteerde daarbij op vier aspecten: de bijdrage van de voorgedragen kandidaten aan het mogelijk maken van duurzame projecten, hun inzet bij duurzame initiatieven, hun verdiensten op het gebied van actieve kennisdeling over verduurzaming en hun inspanningen voor het initiëren en stimuleren van duurzame samenwerking.

Ronald Schleurholts richt zich met cepezed en de partners waarmee het bureau werkt onder meer op schaalbare circulaire bouwoplossingen. Daarnaast geeft hij veelvuldig lezingen en colleges over duurzaam bouwen en neemt hij frequent deel aan panels en fora over het onderwerp. Tot zijn recente projecten die veel waardering oogstten vanwege hun duurzaamheid en circulariteit horen bijvoorbeeld de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam en het circulaire paviljoen The Green House in Utrecht.

De winnaar van de ABN AMRO Duurzame 50 Award wordt woensdag 10 april bekend gemaakt op het Green Tie Gala in RAI Amsterdam, onderdeel van de Building Hollland vakbeurs. Meer informatie over het gala en de Duurzame 50-lijst is te vinden op de website van Duurzaam Gebouwd.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000