menu sluiten

cepezedprojects op property forum 2019 polen

lucas van der wee | cepezed

Directeur Menno Rubbens van cepezedprojects geeft donderdag 12 september acte de présence op de 9e editie van het tweedaagse Property Forum 2019 in Warsaw. Het Forum is het grootste event op het gebied van commercieel vastgoed in Polen, met jaarlijks meer dan duizend gasten waaronder investeerders, ontwikkelaars, experts, vertegenwoordigers van banken en financiële instellingen, huurders en lokale overheidsfunctionarissen.

Tijdens de themasessie ‘investeringen’ beantwoordt Rubbens de vraag wanneer de principes van de circulaire economie daadwerkelijk gaan werken in de bouw- en vastgoedsector. Ook licht hij toe hoe duurzame ontwikkeling op een vanzelfsprekende manier deel kan zijn van de strategieën van ontwikkelaars, bouwbedrijven en lokale autoriteiten. Rubbens wordt eerst één-op-één geïnterviewd en neemt daarna deel aan een debat met het publiek.

cepezedprojects vertegenwoordigt de ontwikkelexpertise binnen de cepezed-paraplu en viert dit jaar zijn tienjarig jubileum. De onderneming is mede ontstaan uit de behoefte de gangbare hit-and-run-projectontwikkeling te doorbreken en streeft onder andere naar een meer flexibele en adaptieve gebouwvoorraad. Circulaire wapenfeiten zijn onder meer de Tijdelijke Rechtbank in Amsterdam, The Green House in Utrecht en Bouwdeel D(emontabel) op het eigen terrein van cepezed. Het is dit jaar voor de derde keer dat Rubbens deelneemt aan een evenement rondom duurzaam en circulair bouwen in Polen, momenteel één van de snelst opkomende economieën in Oost-Europa.

Zie voor meer informatie de website van Property Forum 2019.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000