menu sluiten

grote belangstelling park hoog oostduin

lucas van der wee

Het door cepezed ontworpen appartementencomplex Park Hoog Oostduin in Den Haag staat flink in de belangstelling. De transformatie van een groot voormalig Shell-kantoor tot luxe woonomgeving in het groen spreekt dan ook veel mensen aan. Deze maand geeft cepezed-partner Ronald Schleurholts weer verschillende online lezingen over het project.

wonen in den haag
Wonen in Nederland (WIN) is een business community die zich richt op de professionele residentiële markt in Nederland. Ze verbindt partijen en gaat daarvoor onder meer in op thema’s als hoogbouw, modulaire en printbare woningen, mixed use en grootschalige stadsvernieuwingsprojecten. Dinsdagmiddag 16 maart vindt vanuit WIN de inspiratiesessie Wonen in Den Haag plaats. cepezed geeft er een uitgebreide toelichting op Park Hoog Oostduin. Aanmelden is gratis en kan via de WIN-website. Deelname is exclusief voor woningcorporaties, investeerders, ontwikkelaars, overheden, architecten, ingenieurs en aannemers actief in residentieel vastgoed en urban development.

open building now!
Nog maar een dag later, woensdagmiddag 17 maart, is Park Hoog Oostduin onderwerp binnen de lezingenreeks van the Infill Festival, het tweede evenement van het initiatief OPEN BUILDING NOW! Dit richt zich op kennis over en ervaring met de bouwstrategie die John Habraken sinds het begin van de jaren ’60 promoot: met een bouwkundig doordachte ontkoppeling van bouwcomponenten die verschillende levenscycli hebben. The Infill Festival behandelt in die context zaken als de installaties en het inbouwpakket en duurt maar liefst een volle week. Ronald spreekt de 17e om 16.00 uur. Iedereen met interesse kan zich aanmelden via de TU Delft, één van de partners binnen het initiatief.

24h design contest
De 24H design contest is een jaarlijks terugkerende 24 uur durende ontwerpwedstrijd voor studenten. De competitie wordt georganiseerd door de bouwkundige studievereniging Stylos, waarvan cepezed-partner Jan Pesman sinds september vorig jaar buitengewoon lid is. Het onderwerp dit jaar is herbestemming. Aan de hand van Park Hoog Oostduin licht Ronald de deelnemers zaterdag 27 maart cepezeds herbestemmingsvisie toe.


lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000