menu sluiten

hans cool jurylid better bus stop competition

cepezed-architect Hans Cool is jurylid voor de internationale UNI Better Bus Stop design competition – een wedstrijd die ontwerpers wereldwijd uitdaagt om ideeën te creëren voor de bushalte van de toekomst.

Hans was als projectarchitect verantwoordelijk voor het cepezed-ontwerp van busstation Tilburg, dat wereldwijd veel persaandacht kreeg. Vanuit die rol is hij door UNI gevraagd deel uit te maken van het expertpanel dat de plannen beoordeelt. De online jurering is vorige week gestart loopt tot eind april. De winnende plannen worden door Hans en zijn medejuryleden op 20 mei bekend gemaakt.

UNI is een internationaal platform voor architectuuronderzoek en legt zich toe op het bieden van kansen aan architecten en ontwerpers om ideeën te verkennen die de grenzen van de architectonische discipline verleggen en de gebouwde omgeving verrijken. Naast de publicatie van onderzoeken en projecten en het geven van seminars, organiseert UNI tal van ontwerpprijsvragen, zoals die voor The Better Bus Stop - Making public transport fun again.

Kijk voor meer informatie op de website van UNI.xyz en neem deel aan de publieksstemming op de Entries-pagina.

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000