menu sluiten

BREEAM-NL Excellent certificaat voor hoofdkantoor Oldelft Ultrasound

cepezed

Het nieuwe hoofdkantoor van Oldelft Ultrasound, op de TU Delft Campus, heeft het BREEAM-NL Excellent certificaat ontvangen. Dat melden belegger ASR Dutch Science Park Fund en cepezedprojects als opdrachtgever van dit project verheugd.

Het ASR Dutch Science Park Fund ontving het BREEAM-NL Excellent Nieuwbouw Oplevercertificaat voor de natuur-inclusieve circulaire kantoor- en productielocatie. Met een totaalscore van 72% heeft het project ruimschoots de rating ‘Excellent’ behaald.

circulair
In het door architectenbureau cepezed ontworpen gebouw van circa 4.200 m2 is veel aandacht besteed aan circulariteit. Zo is de staalconstructie demontabel door ‘droge’ montage en het gebruik van demontabele kanaalplaatvloeren. Het gebouw is voorbereid op mogelijke uitbreiding in de toekomst en flexibel indeelbaar zodat het potentieel als een multi-tenant gebouw zou kunnen functioneren. Eerder behaalde het gebouw al het zeer zuinige energielabel (A+++++) conform de huidige BENG-eisen.

natuur-inclusief
Naast circulair is het kantoor ook een ecologisch, natuur-inclusief gebouw. Om dit te bereiken zijn onder andere grote gevellamellen geplaatst die in de toekomst begroeid zijn met een mix van klimplanten, die een aantrekkelijke habitat vormen voor verschillende vogels en insecten. Ook is voorzien in insectenhotels, extra maatregelen voor bijen en nestkasten voor vleermuizen, vogels, egels en marters.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000