menu sluiten

hoofdkantoor rev’it bijna klaar!

lucas van der wee | cepezed

Het nieuwe hoofdkantoor voor REV’IT SPORT nadert zijn voltooiing. De nieuwe thuisbasis van de producent van innovatieve motorkleding bevat onder andere kantoorruimte, een showroom en een warehouse dat al sinds juli in gebruik is. Inmiddels wordt ook het deel met de showrooms en design center ingericht en ingehuisd.

Spectaculair was de applicatie van de grote REV’IT logo’s op de kop- en langsgevels. Beide logo’s zijn met witte folie direct aangebracht op de zwarte gevels. Voor de damwandprofielgevels aan de zijkant is gebruik gemaakt van stripe-signing. Met zeven en een halve meter hoogte geeft het logo aan de voorzijde een imposant aangezicht.
cepezed ontwierp voor dit gebouw het casco en de vaste inrichting. De architectuur en het interieurontwerp kenmerken zich door minimaal materiaalgebruik, zorgvuldige detaillering en een hoogwaardige afwerking. REV’IT ontwerpt en vervaardigt zelf de losse interieurinrichting van het kantoordeel met daarin onder meer de showrooms en designcenter. Dit wordt nu ingericht en is deels al in gebruik. In februari wordt het nieuwe REV’IT SPORT volledig in gebruik genomen.

Oprichter en algemeen directeur Ivan Vos is zeer te spreken over het nieuwe gebouw: "Het is een mooie, cleane zwarte doos. Maar belangrijker: we kunnen hier slagvaardig ondernemen en onze activiteiten verder uitbreiden."

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000