menu sluiten

laatste loodjes en brandoefening bij oldelft ultrasound

lucas van der wee | cepezed

Op de TU-campus in Delft wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe hoofdkantoor voor Oldelft Ultrasound voor oplevering op 1 maart. Op de bouwplaats wordt gewerkt aan de afwerking van zowel het terrein als het gebouw en de inrichting. Er werd een brandoefening gehouden ten behoeve van de BREEAM-certificering.

net even anders

Bijzonder aan deze laatste realisatiefase is dat er onder coördinatie van cepezedbouwteam tegelijkertijd wordt gewerkt aan de bouw van het casco in opdracht van de ontwikkelaar en aan de uitvoering van het inbouwpakket in opdracht van de huurder. Zo verloopt de bouw een stuk efficiënter en kan het pand eerder in gebruik worden genomen. Momenteel wordt gewerkt aan de afronding van de installaties en schilderwerk en de afwerking van het terrein en de vloeren. Ook de inrichting wordt geplaatst.

brandoefening voor breeam
Het nieuwe hoofdkantoor krijgt een BREEAM-Excellent certificering voor zowel het casco als het interieur. Om aan de eisen daarvoor te voldoen, werd deze week een brandoefening uitgevoerd. Met een kop warme soep als beloning voor de deelnemers.

groene gevels
Mede omdat het pand op de groene TU-campus in Delft staat, heeft cepezed ingezet op een ecologisch, natuurinclusief gebouw voor de ontwikkelaar en producent van medische apparatuur. Om dit te bereiken zijn onder andere grote gevellamellen geplaatst die in de toekomst begroeid zijn met een mix van klimplanten. De begroeiing bestaat uit een diversiteit van specifiek geselecteerde klimplanten, uitgekozen op zowel fysische als esthetische kwaliteiten. Denk aan zonbehoefte, waterbehoefte en vorstbestendigheid van een soort, maar ook aan de groeisnelheid.

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000