menu sluiten

openbare lunchlezing week van de circulaire economie 2020

Op ons eigen kantoor in Delft houdt cepezed-partner en architect Paddy Sieuwerts woensdag 5 februari een openbare lunchlezing in het kader van ‘De Week van de Circulaire Economie 2020’. De landelijke themaweek beleeft dit jaar zijn vijfde editie en staat dit keer in het teken van ‘Tour Circulair’: ruim honderd koplopers door het land organiseren activiteiten op het gebied van circulariteit.

cepezed circulaire architectuur

Ronald vertelt je uitgebreid over cepezed’s visie op circulair bouwen en licht die toe aan de hand van bekende case studies, zoals The Green House in Utrecht, de Tijdelijke Rechtbank Amsterdam, Depot Amsterdam Noord van het Stadsarchief Amsterdam en Bouwdeel D(emontabel). Dat laatste project hebben we net gerealiseerd op eigen terrein en kun je na de lezing bekijken. Onderdeel van de lezing zijn ook onze lessons learned ofwel onze do’s & don’ts. Verandering begint immers bij het delen van zowel kennis als ervaring.

programma

12.30 uur: inloop
12.45 uur: start lezing
13.30 uur: vragen
13.45 uur: korte blik op Bouwdeel D(emontabel)
14.00 uur: einde

aanmelden

De lunchlezing is helemaal gratis. Meld je wel even aan via post@cepezed.nl. Wij zorgen voor een broodje. Hopelijk tot 5 februari bij ons op kantoor aan de Ezelsvedlaan 61 in Delft! Op de website van De Week van de Circulaire Economie 2020 vind je daarnaast meer informatie over andere activiteiten.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000