menu sluiten

studiedag circulair vastgoed ontwikkelen bij cepezed

cepezed

Op 12 november organiseert Spryg Real Estate Academy in samenwerking met cepezed de studiedag Circulair Vastgoed Ontwikkelen ’19. Het evenement vindt plaats in Bouwdeel C in het kantoorpand van cepezed. Aansluitend vindt een bezoek plaats aan Bouwdeel D(emontabel). Dit circulaire kantoor wordt momenteel geheel demontabel opgetrokken op het eigen terrein van cepezed.

Tijdens de studiedag gaan ontwikkelaars en opdrachtgevers aan de hand van de meest vindingrijke voorbeeldprojecten in gesprek over de ambities, de circulaire business case en het proces. Daarnaast geven diverse experts praktische, financiële, procesmatige en juridische handvatten.

Op het sprekersprogramma staan o.a. Menno Rubbens, directeur van cepezedprojects, en Ronald Schleurholts, architect en partner bij cepezed. Menno ontwikkelde mede de circulaire Tijdelijke Rechtbank in Amsterdam naar ontwerp van cepezed. Ronald ontwierp onder meer het circulaire paviljoen The Green House in Utrecht. Aan de hand van Bouwdeel D(emontabel) bespreken zij de voordelen van snelle interactie tussen ontwikkel- en ontwerpkracht, de business case, omgaan met remontage en de ervaringen met circulair ontwikkelen.

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Het programma en registratieformulier zijn te vinden op de website van Spryg.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000