menu sluiten

the green house genomineerd entree awards

lucas van der wee | cepezed

Het door cepezed ontworpen circulaire en duurzame restaurant The Green House in Utrecht is in de categorie Best Hospitality Concept genomineerd voor de Entree Awards 2018. Een 21-koppige vakjury kiest daarvoor jaarlijks de horecazaken die zó mooi, goed, innovatief, onderscheidend en/of uniek zijn dat ze een award verdienen.

In totaal zijn er elf categorieën. In de categorie Best Hospitality Concept kijkt de jury naar de horecabedrijven die een ijzersterk concept hebben neergezet. De genomineerden zijn allemaal onderscheidend en hun ideeën dienen als verrassende inspiraties voor de branche. Het interieur sluit vanzelfsprekend nauw aan op het concept.

Het vakblad Entree, organisator van de awards, schrijft: “Opvallend is dat duurzaamheid een belangrijk begrip blijft voor ondernemers en designers. Daarnaast is entertainment in de horeca sterk in opkomst en hebben steeds meer ondernemers een nieuwe kijk op hoe mensen – met name de nieuwe generaties – graag uit eten willen; dat gaat verder dan lekker eten en een mooie entourage.”

De uitreiking van de awards vindt plaats op maandag 26 november in Theater Amsterdam. Meer info via de website van de Entree Awards.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000