menu sluiten

superefficiënt 

Het maximale halen uit de beschikbare middelen; precies dat doet cepezed iedere keer weer. We gaan daarvoor vindingrijk en economisch om met bronnen, van manuren en materialen tot ruimte en financiën. Zodat we vervolgens zo hoog mogelijke niveaus van kwaliteit, bruikbaarheid en beleving kunnen realiseren.

Lucas van der wee | cepezed

minimaal materiaalgebruik
Een doordachte engineering en prefabricage resulteren in een minimum aan materiaalgebruik, een minimum aan bouwfouten en een korter, efficiënter bouwtraject. Daarnaast draagt dit sterk bij aan de circulariteit en adaptiviteit van gebouwen die cepezed voorstaat. Met minder materiaalgebruik blijft bovendien meer budget over voor kwaliteit.

eerlijke materialen die gezien mogen worden
De ruwbouw van onze gebouwen vormt regelmatig direct de afbouw: de constructies en installaties bevinden zich dan direct in het zicht, netjes georganiseerd en gedetailleerd. En zo dus onnadrukkelijk en met veel visuele rust. Ook deze aanpak draagt bij aan een minimaal materiaalgebruik, een verkort bouwtraject en kostenefficiëntie. Onze compacte gebouwstructuren bevatten simpelweg niet meer dan nodig.

toekomstgericht
cepezed-gebouwen zijn zo ontworpen, dat ze in de toekomst makkelijk van functie kunnen wijzigen. Vloervelden zijn bijvoorbeeld vrij indeelbaar en de routings en ontsluitingen passen goed bij verschillend en veranderend gebruik. Zo kan een kantoor- en laboratoriumgebouw in zijn geheel of per vloerveld verhuurd worden en kan een gebouw gericht op onderzoek met minimale ingrepen tot onderwijsgebouw worden getransformeerd. Ook in- of externe uitbreiding behoort vaak tot de mogelijkheden.

proces
cepezed is professioneel en pro-actief. We denken graag een paar stappen vooruit en streven naar vroegtijdige integrale afweging van ontwerpoplossingen met onze partners. Tijdens het proces hoeven we dan geen stappen terug en komt maximale kwaliteit tot stand binnen de gestelde kaders.

jannes linders
léon van woerkom | cepezed
jannes linders