menu sluiten

Noud van Alphen, grafisch medewerker 

Noud werkt sinds 2023 bij cepezed. Hij is leergierig en altijd gedreven om een mooi, al dan niet bewegend eindbeeld op te leveren.

De wereld van het ontwerpen en bouwen was niet nieuw voor Noud toen hij in 2023 startte bij cepezed. Met twee ouders ‘in het vak’ kreeg hij van jongs af aan al veel mee. Hierdoor kijkt hij op een ongedwongen en natuurlijke manier naar architectuur. Deze voorliefde voor architectuur mengt hij met een passie voor beeld.

Wat Noud aanspreekt bij cepezed is de kracht om op een ontwerp te puzzelen, ook al is het ruimtelijke vraagstuk nog zo complex. ‘cepezed kan op een lekker eigenwijze manier slimme oplossingen bedenken, die zorgen voor fijn aanvoelende, strakke gebouwen’ aldus Noud. Het leuke aan zijn rol in het marketing- en communicatieteam vindt hij dat hij veel facetten van verschillende projecten te zien krijgt. Samen met het team zorgt Noud ervoor dat de veelzijdigheid van cepezed op een mooie manier met de buitenwereld gedeeld wordt.

Een van de projecten die Noud bijzonder aanspreken, is het kantoor van cepezed in een voormalige practicumhal van machine en werktuigbouwkunde van de TU - toen nog de Technische Hogeschool. Hij vindt het een mooie transformatie, omdat de monumentale hal met wat aanpassingen is omgetoverd tot een heerlijke, karakteristieke werkplek.