menu sluiten

cepezed ambassadeur themadag bouwbeurs 2019

lucas van der wee | cepezed

cepezed-partner Ronald Schleurholts is ambassadeur van de themadag ‘Gezonde Gebouwen – Ontwerpen met licht en lucht’, die woensdag 6 februari plaatsvindt tijdens de derde dag van de BouwBeurs 2019.

De tweejaarlijkse BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht trekt met ruim 600 exposerende fabrikanten en toeleveranciers zo’n 75.000 bezoekers en is daarmee een van de grootste Nederlandse vakbeurzen voor de uitvoerende bouw.

Op de themadag over gezonde gebouwen staat centraal hoe (dag)licht en lucht belangrijk bijdragen aan het welzijn van gebruikers. Als bekend voorvechter van dit topic stelde cepezed’s Ronald Schleurholts op verzoek van de BouwBeurs het programma met lezingen, debatten en pitches mede samen. De deelnemers zijn inspirerende experts uit binnen- en buitenland, bijvoorbeeld van ingenieursbureau DGMR en het Deense architectenbureau Henning Larsen. Aan bod komen onder meer praktijkvoorbeelden als Hotel Jakarta met een hortus in het hart van het gebouw, de healing environment van het Maxima Medisch Centrum en de Active House-visie op gezonde gebouwen. Ook gezonde business cases voor bouwen met licht en lucht zijn onderwerp van gesprek.

Meer informatie over het programma van de themadag is te vinden op de website van sponsor Velux. Bezoekregistratie is mogelijk via de website van de BouwBeurs.

lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000