menu sluiten

cepezed op smart building summit 2019

léon van woerkom | cepezed

cepezed-partner en architect Ronald Schleurholts is dinsdag 18 juni een van de sprekers op het programmaonderdeel ‘slim ontwerpen’ van de Smart Building Summit 2019. Dit event is geheel gericht op de bijdragen die smart building-oplossingen kunnen leveren aan het volledig energieneutraal maken van de gebouwde omgeving in 2050. Aan bod komen onder meer de rol van smart buildings in relatie tot energie, veiligheid, creativiteit en gezondheid. Ook wordt besproken welke investeringen ‘slim’ zijn en een gunstige return on investment hebben.

Het onderdeel ‘slim ontwerpen’ gaat onder meer in op de rol van ontwikkelaars, architecten, bouwers en eindegebruikers in de totstandkoming en exploitatie van smart buildings. In welke fases is het essentieel welke afwegingen te maken? Heeft het vroegtijdig invoegen van slimme toepassingen in het ontwerp bijvoorbeeld een meerwaarde?

De Smart Building Summit 2019 is de tweede editie van het congres en vindt plaats in het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Andere sprekers zijn onder meer afkomstig van Siemens, Schiphol, het Rijksvastgoedbedrijf, Radboudumc en de Dutch Green Building Council. Voorafgaand is het mogelijk deel te nemen aan een exclusief bezoek aan Microsoft-kantoor ‘The Outlook’ op Schiphol, één van de eerste Nederlandse smart buildings en ontworpen door cepezed. Zie voor meer informatie over deelname en het overige programma de website van Smart Building Summit 2019.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000