menu sluiten

Groen licht voor bouw en renovatie gemeentehuis West Betuwe

De gemeente West Betuwe kan gaan starten met de renovatie en nieuwbouw van het gemeentehuis. Met het contracteren van WAM & Van Duren Bouw is een aannemer gevonden die het ontwerp van cepezed gaat realiseren. West Betuwe is een fusiegemeente van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal.

welkom voelen
“Het nieuwe gemeentehuis belooft een mooie plek te worden. Voor de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties om zich welkom te voelen. Voor de ambtenaren om te werken. En voor het college en de raad om te vergaderen en besluiten te nemen,” volgens wethouder Ed Goossens.

cepezedinterieur
Het nieuwe gemeentehuis is ontworpen door cepezed en cepezedinterieur. Het is een geïntegreerd ontwerp waarbij cepezedinterieur de vaste en losse inrichting, de overall look & feel en de identiteitsdragers, kortom de gehele inrichting, heeft opgepakt. Daarbij wordt vooral ingezet op duurzaamheid en herbruikbaarheid. Zo worden bijvoorbeeld bestaande stoelen opgeknapt en herplaatst. Ook buigt cepezedinterieur zich over de implementatie van de bestaande kunstcollectie in het gebouw en in de tuin.

symbolische aftrap
Voor het gemeentehuis staat nu een bouwbord. Het toont hoe het toekomstige gemeentehuis eruit komt te zien. Wethouder Ed Goossens en directeur Bas Hommelink van WAM & Van Duren Bouw B.V. hebben dit bord woensdag onthuld. Dit als symbolische aftrap van de samenwerking. In april 2022 start de aannemer met de sloop. Een jaar later, in 2023, zijn de renovatie en nieuwbouw klaar.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000