menu sluiten

lan handling technologies in gebruik genomen

lucas van der wee | cepezed

In Tilburg is recent het gloednieuwe hoofdkantoor van Lan Handling Technologies in gebruik genomen. Het internationaal opererende bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en installatie van handling systemen voor de agro, food en farma. Voorheen waren de Tilburgse vestigingen verspreid over verschillende locaties, in de nieuwbouw komen ze nu bijeen.

Het gebouw is tot stand gekomen middels intensieve integrale samenwerking tussen meerdere cepezed-divisies. Het architectonische- en interieurontwerp zijn afkomstig van respectievelijk cepezed en cepezedinterieur. cepezedbouwteam, de bouwmanagementdivisie van cepezed, was verantwoordelijk voor de aanbesteding en coördinatie van de bouw. Zonder hoofdaannemer is het gebouw zo gerealiseerd door verschillende bouwers met ieder hun eigen gespecialiseerde werkzaamheden.

Het bedrijfspand huisvest een engineeringsafdeling, ondersteunende kantoorfuncties en assemblagehallen. Het is opgebouwd uit vijf geschakelde stroken van teruglopende lengten. Samen vormen ze grofweg een rechthoekige driehoek met een zaagtandstructuur aan de schuine zijde. De kortste, transparante strook langs de provinciale weg bevat de kantoren. De overige stroken vormen de hallen, met ieder een eigen productiestraat en een vrachtwagendock aan de schuine zijde. Globaal kent het gebouw één atmosfeer met veel transparantie en een minimaal onderscheid tussen de kantoren en assemblagehallen.

Momenteel vinden nog de laatste afrondingswerkzaamheden plaats. Begin september wordt het nieuwe bedrijfsgebouw feestelijk geopend. De foto’s hierboven tonen alvast een kleine preview.

lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
lucas van der wee | cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000