menu sluiten

‘Outstanding-aannemer’ gevonden voor Plus Ultra Amsterdam

cepezed

Wijnen Bouw start in opdracht van Kadans Science Partner eind dit jaar met de uitvoering van het nieuwbouwproject Plus Ultra Amsterdam. Het door cepezed ontworpen multi-tenant gebouw, met BREEAM-outstanding certificering, bevat zowel laboratoria als kantoorruimte speciaal voor bedrijven en instellingen in de medische sector.

ambitie
“Wij bouwen niet zomaar goed, wij bouwen outstanding!” Met deze woorden onderschrijft Wijnen Bouw de BREEAM-Outstanding-ambitie van dit project. Het gebouw dat op het Medical Business Park Amsterdam komt en zo’n 8.200 m2 groot is, is specifiek gericht op nieuwe impulsen voor verdere innovatie in de life sciences & health sector.

zonwering en energieopwekking
Verticale vinnen met geïntegreerde pv-cellen op de zuidoost- en zuidwestgevels wekken zonne-energie op en functioneren als zonwering. Ook de dakopbouw met installaties is rondom bekleed met pv-panelen. En voor een optimale klimatisering en efficiënte energiehuishouding wordt verder onder meer gebruik gemaakt van warmteterugwinning, een wko-installatie en klimaatplafonds.

Lees meer over de BREAAM-Outstanding certificering van Plus Ultra Amsterdam.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000