menu sluiten

Franka te Lintel Hekkert, interieurarchitect 

Franka werkt sinds 2021 bij cepezedinterieur. Zij is een ervaren, veelzijdige ontwerper die zich bezighoudt met zowel het ontwerpen als het begeleiden van de uitvoering.

Franka leert het vak van interieurarchitect op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Zij studeert af met een ontwerp voor een (over)leefunit, mobiel en autarkisch. Gelukkig kan ze meteen freelance aan de slag en van 2017 tot 2019 werkt Franka op de interieurafdeling van een projectmanagementbureau. Daar doet ze ervaring op met de werkvoorbereiding van verschillende kortlopende projecten. In 2019 stapt ze over naar APTO architecten, waar ze voornamelijk in de ontwerp en uitvoeringsfase aan projecten werkt.

In deze fasen, waar ontwerp én uitvoering bij komen kijken, voelt Franka zich op haar plek. Ze vindt het leuk om te zien hoe een ontwerp ‘tot leven komt’. In de basis ontwerpt cepezed duurzaam en circulair. Franka zorgt ervoor dat aan de duurzame en circulaire ambities van het ontwerp wordt vastgehouden in de uitvoering. Ook de interdisciplinaire insteek bij cepezed, waar met meerdere disciplines wordt gewerkt aan een totaalontwerp, ligt Franka goed.

Franka stroomde in bij het ontwerp voor Accelarator en was nauw betrokken bij de uitvoering. Ze is trots op hoe ze het ontwerp dat er al lag heeft opgepakt en verder gebracht. Ook werkt ze met plezier aan Plus Ultra Utrecht, waar ze een gemoedelijk interieurontwerp in een zakelijke omgeving past.