menu close

Rev'it sport Head Office 

REV’IT SPORT is a brand for innovative motorcycle clothing. Due to the growth of the trendsetting company, REV'IT was looking for a new head office. cepezed was commissioned to design the new-build, to include a showroom, design centre and central warehouse in Oss.

  • client(s)
  • rev'it sport
  • location
  • Oss
  • user(s)
  • rev'it sport
  • expertise(s)
  • cepezed
cepezed
cepezed

Open and connected  

The new building in Oss consists of two elongated building strips with partly full-glass fronts in a deep black frame, which are linked by a central light corridor. In addition to the aforementioned light corridor, the building also has two void strips along the transparent façades. The three open zones contain walkways and islands for meet-ups and meetings, and in this way connect all the floors.

The warehouse occupies the largest part of the building volume. The delivery zone and the workshops are located in front of it. The head of the building houses the public functions: the main entrance, the showroom and restaurant on the ground floor, the creative departments on the first floor, and above that the supporting offices.

Open and connected

Seamless connection to the DNA of REV'IT  

Architecturally, the building’s two bays consist of a steel main supporting structure, filled in with concrete double-tee floor slabs. The bay width of 16.2 metres is bridged in one go, creating freely adaptable floor slabs.

The double-tee floors have a rugged graphic look, on which all the further components base their dimensions. The look-and-feel of the new head office seamlessly matches the DNA of REV'IT!: innovative, robust, designed down to the last small detail and brought back to the essentials. As a result, the architecture and interior design are characterized by minimal use of materials, careful detailing and a high-quality finish.

Seamless connection to the DNA of REV'IT
cepezed
cepezed

Glimpse behind the scenes  

In the entrance hall is the service desk, which flows smoothly into the main staircase in the light corridor, like a three-dimensional runner. Each floor has a meeting place with integral pantry.

The open voids provide long sight lines and physical links, contributing to good orientation for visitors and interaction between employees. The view from the showroom through to the test laboratory gives guests a glimpse behind the scenes at REV'IT SPORT.

Glimpse behind the scenes
cepezed

partners

  • client: rev'it sport
  • stability: aveco de bondt
  • building services: k+ adviesgroep
  • building physics & sustainability: k+ adviesgroep
  • main contractor: bouwbedrijf berghege
click to continue