menu sluiten

dutch design challenge: circulaire windturbines

Onze Green Week mag dan voorbij zijn, onze zoektocht naar duurzame oplossingen gaat gewoon door. Wat voor een tweede leven is er bijvoorbeeld denkbaar voor rotorbladen van windturbines?

We onderzoeken dit samen met Studio Carbon, Chris Kievid en Superuse voor Vattenfall, binnen het What if Lab van de Dutch Design Week. Op de DDW23 is de heugelijke eerste sessie. Volgend jaar - DDW24 - worden de resultaten gepresenteerd. Het What If Lab van de DDW wil het bedrijfsleven en de ontwerpwereld uitdagen om samen concrete antwoorden te bedenken voor actuele vraagstukken.

Ronald Schleurholts schuift samen met Jasper Manders en Sonja Draskovic aan namens cepezed. Ronald: 'Bij cepezed zijn we voortdurend op zoek naar materialen uit andere sectoren en naar de manier waarop we deze in de vaak wat conservatieve bouwsector kunnen introduceren. Met een groep inspirerende ontwerpers en de professionals van Vattenfall hopen we opnieuw te innoveren, verrassen en inspireren.'

→ Wil je meer weten over onze projecten of over onze intrinsiek duurzame aanpak? Mail ons op duurzaam@cepezed.nl - of bel (0)15 2150000.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000