menu sluiten

event discover@cepezed

cepezed

cepezed houdt vrijdagmiddag 1 november een exclusief event voor relaties. Dit omdat we best wat hebben om te vieren, te delen en bij stil te staan. Zo nadert momenteel de voltooiing van Bouwdeel D(emontabel), ons nieuwe circulaire prototype op eigen terrein. Maar ook bestaat onze ontwikkelexpertise cepezedprojects inmiddels 10 jaar en heeft bouwcoördinator cepezedbouwteam recent zijn eerste grote project (Lan Handling Technologies) opgeleverd.

In de vorm van een aantal korte, visionaire ‘talks’ (geschiedenis / nu / toekomst) en een bezoek aan de afbouw van Bouwdeel D(emontabel) geven we een kijkje in onze (circulaire) keuken. Ook lanceren we een bundeling van de columns die cepezed-partner Ronald Schleurholts de afgelopen vijf jaar schreef voor bouwkrant Cobouw. Verder gaan we graag het gesprek met onze gasten aan en horen we hun visie op onze visie. Aansluitend luiden we samen het weekend in. We streven ernaar dat iedereen boordevol inspiratie naar huis gaat!

De uitnodigingen zijn reeds verstuurd. Heeft u er onverhoopt geen ontvangen maar wilt u dit event niet missen, mail dan even naar post@cepezed.nl. Misschien is er nog plaats. Wie weet tot 1 november!

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000