menu sluiten

Ronald Schleurholts geeft online Winterlezing over nieuwe Inholland Sluisbuurt

Inholland Amsterdam cepezed

Op het Amsterdamse Zeeburgereiland is de ontwikkeling van de Sluisbuurt in volle gang. De gemeente Amsterdam en Arcam organiseren een serie van vijf Winterlezingen hierover. Ronald Schleurholts zal op donderdag 27 een lezing geven over de nieuwbouw van -volgens opdrachtgever Hogeschool Inholland- 'het onderwijsgebouw van de toekomst'.

toekomstbestendig
Het nieuwe gebouw van Hogeschool Inholland komt centraal te liggen in de toekomstige groene woon- en werkwijk op de westelijke punt van Zeeburgereiland. Het gebouw van circa 30.000 m2 is bijna energieneutraal door onder andere trippel glas, warmte- en koude-opslag en zonnepanelen in de gevel en op het dak. Het gebouw is de thuisbasis van zo’n 7.000 studenten. Het is toekomstbestendig omdat het flexibel in te richten en aan te passen is dankzij het modulaire ontwerp van cepezed.

winterlezingen
In een serie van vijf lezingen worden alle aspecten van de nieuwe Sluisbuurt belicht. In deel 1 werd de openbare ruimte en de voorzieningen besproken. In de lezingen op de komende donderdagmiddagen komen aan bod; leefbaarheid en bereikbaarheid (deel 2), onderwijs en campusvorming (deel 3), woonkwaliteit en betaalbaarheid (deel 4) en duurzaamheid en natuurinclusiviteit (deel 5).

lezing Ronald Schleurholts
De live lezingen zijn online te bekijken en -indien de coronamaatregelen dat toestaan- ook fysiek bij te wonen bij Perdu in Amsterdam. Ronald Schleurholts, architect en partner bij cepezed, zal het nieuwe onderkomen van Inholland op donderdag 27 januari tussen 15.30 en 17.00 uur toelichten.

Tickets hiervoor zijn te koop via Arcam. Met een passepartout kijk je één lezing gratis én kun je alle sessies terugkijken.

cepezed
lucas van der wee | cepezed
cepezed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000