menu sluiten

Onderzoeksgebouw Vrije Universiteit Amsterdam 

Deze uitbreiding van de VU staat in het teken van wetenschappelijk en medisch onderzoek. cepezed werkt in dit project samen met de ingenieursbureaus Pieters Bouwtechniek, DWA en DGMR. Het onderzoeksgebouw wordt naar verwachting in 2021 opgeleverd.

  • opdrachtgever(s)
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • locatie
  • amsterdam
  • gebruiker(s)
  • Vrije universiteit amsterdam
  • expertise(s)
  • cepezed, cepezedinterieur

op de snelgroeiende Zuidas  

Het gebouw maakt deel uit van de VU Campus Zuidas en komt te staan op de locatie School Werk Tuinen langs de De Boelelaan. De ontwikkeling is een belangrijke stap in de vernieuwing van faciliteiten voor b├Ętawetenschappen binnen de VU.

op de snelgroeiende Zuidas
cepezed

Meer dan alleen onderzoek  

Het onderzoeksgebouw van de VU behuist onder meer practicaruimtes, biosafety laboratoria, ruimtes voor elektronenmicroscopie en laserfaciliteiten. Ook zijn er diverse typen onderwijsruimtes, ruimtes voor zelfstudie en werk- en kantoorplekken. Tenslotte gaat het gebouw horeca, vergaderplekken en een technology service center bevatten.

Meer dan alleen onderzoek
cepezed
cepezed

Een toekomstproof ontwerp  

Het nieuwe VU-gebouw is BREEAM-Excellent gecertificeerd, leefbaar, energiezuinig en levensduurbestendig.

Een toekomstproof ontwerp
cepezed

partners

  • opdrachtgever: vrije universiteit amsterdam
  • interieurontwerp: cepezedinterieur
  • constructies: pieters bouwtechniek
  • installaties: dwa
  • bouwfysica & duurzaamheid: dgmr
klik om door te gaan