menu sluiten

4 juni Dag van de Spoorzone: ben jij erbij?

lucas van der wee

Op zondag 4 juni wordt de dag van de Spoorzone in Tilburg georganiseerd. Bezoekers kunnen zien wat de Spoorzone Tilburg biedt, hoe het gebied veranderd is en hoe dit stukje stad zich de komende jaren nog gaat ontwikkelen. Er zijn volop activiteiten om aan deel te nemen, waaronder interessante rondleidingen.

ontwikkelingen spoorzone
Binnen de transformatie van de hele spoorzone is ook de OV-Knoop in die tijd drastisch vernieuwd. In nauwe samenwerking met Prorail en de gemeente Tilburg had cepezed hierin een sterk aandeel. Zo werd het monumentale stationsgebouw gerenoveerd en aan de centrumzijde kwam een nieuw busstation. Tussen de noord- en zuidkant van het station is een nieuwe interwijkverbinding gelegd en aan beide zijden van het spoor zijn moderne, comfortabele fietsenstallingen gerealiseerd. De laatste stap is de realisatie van het nieuwe vierde perron.

rondleiding
Samen met Prorail en Dura Vermeer Railinfra vertelt cepezed alles over de spoorzone tijdens een rondleiding. In drie kwartier word je meegenomen rondom en door de hele OV-Knoop. Wat is allemaal vernieuwd in en rondom station Tilburg? Kom erachter tijdens een van de rondleidingen, die starten om 14:00 en 15:00 vanaf LocHal (meld je hier aan).

Voor een overzicht van activiteiten op de dag van de spoorzone, bekijk de website van Spoorzone Tilburg.
Voor meer informatie over het project klik hier

Lucas van der Wee
Lucas van der Wee
NuVastgoed
contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000