menu sluiten

ronald schleurholts jurylid bna beste gebouw van het jaar 2020

cepezed-partner en architect Ronald Schleurholts maakt dit jaar opnieuw deel uit van de jury voor de nationale architectuurprijs BNA Beste Gebouw van het Jaar! In 2010 en 2011 was hij al voorzitter. Dit keer is dat voormalig minister en Europees Commissaris Neelie Kroes.

niet de mooiste, maar de beste gebouwen

De jury beoordeelt inzendingen in de categorieën Identiteit & Icoonwaarde, Leefbaarheid & Sociale Cohesie, Stimulerende Omgevingen en Particuliere Woonbeleving. Voor de discussie over architectuur lijkt het Neelie Kroes waardevol om de gebouwen niet alleen te beoordelen op schoonheid en duurzaamheid, maar ook op hun meerwaarde met betrekking tot bijvoorbeeld leefbaarheid of geluk.

cepezed en beste gebouw

cepezed neemt zelf regelmatig succesvol deel aan de Beste Gebouw van het Jaar-competitie. Met het project KWR in Nieuwegein wonnen we in 2016 in de categorie Stimulerende Omgevingen. In 2012 won ons project Pas Reform in Doetinchem de prijs voor de regio oost. Voor SintLucas in Eindhoven, het Textielmuseum in Tilburg, Westraven in Utrecht en Esic in Noordwijk oogstten we in de loop der tijd nominaties en eervolle vermeldingen.

inzending

Inschrijven voor de 15e editie kan vanaf woensdag 22 januari. Met de BNA en overige juryleden nodigt Ronald Schleurholts alle architecten dan ook van harte uit hun projecten in te zenden via de BNA-website. Daar kun je ook alvast wat korte interviews met Ronald en de andere juryleden lezen over hun jurydeelname.

contact
mail bd@cepezed.nl of 
bel ons business development team op +31 (0)15 2150000